Βασιλόπουλος: «Δεν πάμε... διακοπές»!

Κάτια Πετροπούλου
Βασιλόπουλος: «Δεν πάμε... διακοπές»!

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε με μεγάλη αγάπη για την Εθνική Ομάδα στο gazzetta.gr και στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες έχουν ένα... χρέος να φέρουν εις πέρας και δεν πάνε διακοπές.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ευτυχής που θα «γράψει» ακόμα μια συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος!

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ, μετά το «παράθυρο» του Νοεμβρίου και το 2/2, επέστρεψε και για εκείνο του Φεβρουαρίου και είπε αρχικά, μιλώντας στο gazzetta.gr: «Είναι υπέροχα! Πάντα το συναίσθημα όταν μαζευόμαστε ήταν και είναι καταπληκτικό και χαίρομαι που είμαι υγιής και που το ζω».

Ο 34χρονος παίκτης προέρχεται από μία μεγάλη επιτυχία με την «Βασίλισσαα», αυτή της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος. Με αυτήν την παράμετρο, και με την πρόκριση στους «16» που είχε πετύχει λίγες ημέρες νωρίτερα η ΑΕΚ στο Champions League, πόσο σημαντική είναι η καλή ψυχολογία και για τις υποχρεώσεις με την «επίσημη αγαπημένη»; «Βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός ότι έχεις κατακτήσει ένα τίτλο και έχεις προκριθεί στην Ευρώπη. Είναι σημάδια ότι βρίσκεσαι σε τρελή αγωνιστική κατάσταση», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει, όμως, καθόλου να μας συνεπάρει όλο αυτό. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, όσον αφορά τη συγκέντρωση, την διάθεση και την δουλειά μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που καλούμαστε να κάνουμε πάλι, ανεξαρτήτως από τις νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια».

Όσο για το τι έχουν να προσέξουν περισσότερο οι διεθνείς στα ματς με τις Εσθονία (23/02, 18:30) και Μεγάλη Βρετανία (25/02, 18:00), τόνισε: «Εμάς πρέπει να προσέξουμε πιο πολύ. Δεν πρέπει να αποβάλλουμε όλο αυτό το άγχος, το οποίο ήταν πολύ δημιουργικό στα πρώτα παιχνίδια, μας έκανε να συσπειρωθούμε, να είμαστε μια γροθιά. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώσουμε, επειδή οι αγώνες είναι στην έδρα μας. Να μην το δούμε ότι πάμε... διακοπές. Να προσπαθήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται, για να τα καταφέρουμε».

Η Εθνική μας θεωρείται «φαβορί» στον Όμιλό της και ο Βασιλόπουλος σχολίασε για το αν αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο ή βάζει μια έξτρα πίεση στην ομάδα: «Σίγουρα θα έλεγα μια έξτρα πίεση, όταν είσαι το φαβορί, γιατί ο άλλος παίζει, χωρίς να έχει κάτι να χάσει. Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό. Το να είσαι φαβορί το δείχνεις μόνο μέσα στο γήπεδο. Το όνομα και η φανέλα δεν σε κάνουν από μόνα τους φαβορί. Πρέπει αυτό που έχουμε "χτίσει" τόσα χρόνια και το επίπεδο που έχουμε σαν μπάσκετ στην Ελλάδα να φανεί και τώρα».

Για τον κόσμο του Ηρακλείου, που αγκάλιασε την «γαλανόλευκη» στο ματς με το Ισραήλ, αλλά και την ΑΕΚ, που κατέκτησε το Κύπελλο στα «Δύο Αοράκια», δήλωσε: «Και την πρώτη φορά που ήμασταν εκεί ήταν καταπληκτικά, όπως και στον αγώνα του Κυπέλλου. Ο κόσμος στηρίζει πολύ το μπάσκετ στο Ηράκλειο. Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου είναι τρομερές. Χαιρόμαστε κι εμείς να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα και να το απολαμβάνει ο κόσμος και εμείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα