Η 12άδα της Εθνικής με την Εσθονία

Η 12άδα της Εθνικής με την Εσθονία

Gazzetta team
Η 12άδα της Εθνικής με την Εσθονία

bet365

Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της την αναμέτρηση με την Εσθονία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ενημέρωσε για τη 12άδα που θα παραταχθεί στο πρώτο παιχνίδι στα «Δυο Αοράκια».

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Εσθονία (23/2) και τη Μεγάλη Βρετανία (25/2) για το δεύτερο «παράθυρο» της FIBA ενώ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος γνωστοποίησε τους τρεις παίκτες που θα μείνουν εκτός 12άδας από το πρώτο παιχνίδι στο Ηράκλειο: «Θα είναι έξω ο Λαρεντζάκης με τον Κόνιαρη, που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά και ο Χαραλαμπόπουλος. Και οι τρεις όμως θα παίξουν στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Μεγάλη Βρετανία».

Έτσι, λοιπόν, η 12άδα της Εθνικής θα αποτελείται από τους Γιάννη Αθηναίου, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Χάρη Γιαννόπουλο, Νίκο Γκίκα, Λεωνίδα Κασελάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, Μιχάλη Λούντζη, Δημήτρη Μαυροειδή, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Γιάννη Μπουρούση, Λευτέρη Μποχωρίδη και Ντούσαν Σάκοτα.

Από 'κει και πέρα, ο ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε: «Δουλέψαμε εδώ με ηρεμία και αφοσίωση και αυτό μας βοήθησε να είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό. Απόλυτα έτοιμοι δεν μπορώ να πω ότι είμαστε, γιατί πρέπει οι παίκτες μέσα σε λίγες μέρες να διαγράψουν την ταυτότητα που έχουν μέσα από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι δύσκολο. Αλλά έχουμε κάνει καλή δουλειά και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Εσθονία παίζει με διαφορετικό στιλ από εμάς. Έχει ελαφρά παιδιά, δεν χρησιμοποιεί κλασικό σέντερ και παίζει πολύ με το περιφερειακό σουτ. Μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι αν τους το επιτρέψεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, δυνατοί σε όλες τις επαφές, να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ και από εκεί και μετά το ένα θα φέρει το άλλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα