Γιαννόπουλος: «Με ευχαριστεί η παρουσία μου στην Εθνική»

Κάτια Πετροπούλου
Γιαννόπουλος: «Με ευχαριστεί η παρουσία μου στην Εθνική»

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για τις αναμετρήσεις με Εσθονία (23/02, 18:30) και Μεγάλη Βρετανία (25/02, 18:00) και δήλωσε ενθουσιασμένος που φοράει το εθνόσημο.

Ο φόργουορντ και αρχηγός του Ρεθύμνου είπε αρχικά στην επίσημης ιστοσελίδα της ομάδας του: «Έχουμε το πάνω χέρι. Από εμάς εξαρτάται τι θα γίνει στο αυριανό ματς. Το ότι παίζουμε στην έδρα μας, μας δίνει το πλεονέκτημα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Εσθονία είναι η ομάδα που θα πρέπει να την υποτιμήσουμε και να είμαστε χαλαροί.
Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, το πρώτο ματς στην Αγγλία ήταν αναγνωριστικό για όλους μας. Δεν νομίζω πως θα γίνει παρόμοιο παιχνίδι γιατί εμείς έχουμε, πλέον, περισσότερα ματς στα πόδια μας και οι Άγγλοι έχουν αλλάξει προπονητή οπότε δεν ξέρω τι να περιμένουμε από αυτούς. Για ένα όμως είμαι σίγουρος. Ότι θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου
».

Έπειτα, δήλωσε… Κρητικός αφού όπως υπογράμμισε θεωρεί την Κρήτη σπίτι του. «Η αλήθεια είναι πως όποτε πατάω στην Κρήτη νιώθω σαν στο σπίτι μου. Το ότι είναι στο Ηράκλειο και όχι στο Ρέθυμνο έχει μικρή διαφορά για μένα».

Στη συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας μας μίλησε για τη διαφορά του να παίζεις για την Εθνική, σημειώνοντας: «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να αγωνίζεσαι με την ομάδα σου. Έχεις μία εβδομάδα να παίξεις και να προπονηθείς με άλλους συμπαίκτες που είναι οι καλύτεροι στη χώρα σου και αυτό από μόνο του είναι μία πρόκληση. Η παρουσία μου εδώ είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ και κάθε φορά το περιμένω με τεράστια ανυπομονησία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα