Γκίκας: «Όλα εξαρτώνται από μας!»

Γκίκας: «Όλα εξαρτώνται από μας!»

Gazzetta team
Γκίκας: «Όλα εξαρτώνται από μας!»

bet365

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε για τα δύο παιχνίδια των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία και μεταξύ άλλων ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου στην Κρήτη.

Ο διεθνής γκαρντ θεωρεί πως η απόδοση της Εθνικής Ανδρών θα καθορίσει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Εσθονία (18:30) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο Νίκος Γκίκας καλεί το κοινό της Κρήτης να στηρίξει την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας στα «Δύο Αοράκια».

«Η ομάδα έχει ήδη αρκετά καλή χημεία. Με λίγες προσθήκες είμαστε ίδια ομάδα σε σχέση με το πρώτο παράθυρο του Νοεμβρίου, οπότε θα διατηρήσουμε αρκετά στοιχεία από τότε και θα προσθέσουμε κάποια καινούρια», τόνισε.

Όσο για την Εσθονία, ανέφερε: «Είναι μια ομάδα που σουτάρει αρκετά, αυτό είναι το όπλο της. Θα μας αναλύσουν το παιχνίδι οι προπονητές και θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Παρασκευής».

Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Γκίκας εκτιμά πως η ελληνική ομάδα θα καθορίσει την έκβαση του αγώνα. «Θεωρώ πως όλα εξαρτώνται από μας. Σίγουρα είμαστε καλύτερη ομάδα και θεωρώ πως αν είμαστε σοβαροί και ακολουθήσουμε το πλάνο μας δεν θα έχουμε πρόβλημα. Με αυτές τις ομάδες η επικινδυνότητα είναι μεγάλη, δεν επιτρέπεται να μπεις χωρίς συγκέντρωση. Όμως όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα μπούμε όλοι συγκεντρωμένοι».

Σημαντική για τους διεθνείς είναι η βοήθεια των φιλάθλων. «Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και ο κόσμος να μας βοηθήσει όπως το Νοέμβριο απέναντι στο Ισραήλ. Θα είναι μια γιορτή για το κοινό της Κρήτης, που θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά την Εθνική. Μακάρι να είναι κατάμεστο το γήπεδο και να χαρούμε μαζί δύο νίκες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα