Αθηναίου: «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!» (vid)

Αθηναίου: «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!» (vid)

Gazzetta team
Αθηναίου: «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!» (vid)

bet365

O Γιάννης Αθηναίου μίλησε για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία στο Ηράκλειο βάζοντας το «πρέπει της νίκης»!

Ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στους αγώνες που έπονται, στο δεύτερο αυτό «παράθυρο» των προκριματικών, αλλά και τη σημασία τη παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο.

«Με την Εσθονία δεν έχουμε ξαναπαίξει. Θα είναι μια κανούργια ομάδα για εμάς. Έτσι κι αλλιώς όμως όλα τα παιχνίδια χρειάζονται μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή. Με την Μεγάλη Βρετανία έχουμε ξαναπαίξει, ξέρουμε πάνω κάτω τι να περιμένουμε. Θα υπάρχουν και πάλι αλλαγές φυσικά, αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει. Θέλουμε δύο νίκες, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για δύο αγώνες εντός έδρας» δήλωσε αρχικά ο Αθηναίου.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του ήταν παρόντες και στο πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο, οπότε έχουν ήδη την εμπειρία αυτών των «ενδιάμεσων» αγώνων: «Τα πράγματα είναι καλύτερα, γιατί σίγουρα είναι κάτι πιο οικείο σε εμάς πλέον όλο αυτό. Το θέμα είναι πως υπάρχουν καινούρια παιδιά, κάποιες προσθήκες κι αυτό που θέλουμε είναι να μπουν και τα καινούρια παιδιά στο κλίμα της ομάδας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Οικείο είναι και το... περιβάλλον στο οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα, αφού επιστρέφει στο Ηράκλειο και στα Δύο Αοράκια: «Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται στο Ηράκλειο. Παίρνει διοργανώσεις, αγαπάει το μπάσκετ και το είδαμε και την προηγούμενη φορά που παίξαμε εδώ. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο. Είναι σημαντικό να παίζεις για τη χώρα σου σε ένα γεμάτο γήπεδο και μπροστά σε ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ».

Όσο για το αν θα δούμε κάτι... καινούριο από την Εθνική Ομάδα; «Αυτό θα το αποφασίσουν οι προπονητές και εμείς θα πράξουμε αναλόγως».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα