Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα των «αιωνίων» στα παράθυρα της FIBA!

Αντωνία Σπανού
Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα των «αιωνίων» στα παράθυρα της FIBA!

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε κανονικά στην Εθνική παίκτες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά με το πρόγραμμα που έχουν οι «αιώνιοι» στην Euroleague φαντάζει δύσκολο να φορέσουν τα «γαλανόλευκα» οι παίκτες τους.

Η Εθνική ομάδα έχει και πάλι υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και συγκεκριμένα στις 23/2 ημέρα Παρασκευή, όπου αγωνίζεται κόντρα στην Εσθονία, ενώ την Κυριακή 25/2 δίνει αγώνα κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανακοίνωσε 24 παίκτες για την αποστολή μεταξύ των οποίων βρίσκονται και 8 παίκτες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τους Αντετοκούνμπο, Βουγιούκα, Καλάθη, Μάντζαρη, Μήτογλου, Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Πρίντεζη.

Τα δεδομένα είναι το ίδιο... μπερδεμένα με τους πρώτους αγώνες των προκριματικών και ενώ οι παίκτες του ΠΑΟ είχαν ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο παιχνίδι με το Ισραήλ, το πρόγραμμα των δύο «αιωνίων» στην Euroleague πιθανότατα καθιστά εξαιρετικά δύσκολο το να επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ την Βαλένθια, ενώ ο Παναθηναϊκός στις 23 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή φιλοξενείται από την Χίμκι στην Μόσχα.

Η αμέσως επόμενη ευρωπαϊκή αγωνιστική των δύο «αιωνίων» τους βρίσκει αντιμέτωπους, καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 2 Μαρτίου, για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Μένει να δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν από τους διεθνείς και τις ομάδες τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα