Με 8 παίκτες από τους «αιώνιους» οι κλήσεις της Εθνικής για τα ματς Φεβρουαρίου

Gazzetta team
Με 8 παίκτες από τους «αιώνιους» οι κλήσεις της Εθνικής για τα ματς Φεβρουαρίου

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε 24 παίκτες για τα δύο ματς του δεύτερου «παραθύρου» του Φεβρουαρίου, για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Σουόνσι - Λίβερπουλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Εθνική Ομάδα αρχίζει σε λίγο καιρό την προετοιμασία της για τα ματς του Φεβρουαρίου με τις Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία, τα οποία θα γίνουν στο Ηράκλειο, και η ΕΟΚ γνωστοποίησε τους 24 παίκτες που κάλεσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Μεταξύ αυτών είναι οι παίκτες των κλήσεων από το «παράθυρο» του Νοεμβρίου - πλην των Μπράμου, Μουράτου, Χρηστίδη, Σαλούστρου, Όγκουστ, Τσαλμπούρη - ενώ υπάρχουν 8 παίκτες από του «αιώνιους» (Αντετοκούνμπο, Βουγιούκας, Καλάθης, Μάντζαρης, Μήτογλου, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Πρίντεζης).

Στις κλήσεις βρίσκονται και οι Μπουρούσης και Σλούκας, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Χαραλαμπόπουλος, Κασελάκης, Λούντζης και Μποχωρίδης.

Η ανακοίνωση:

«Δηλώθηκαν στην FIBA 24 παίκτες οι οποίοι θα είναι στην διάθεση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Θανάση Σκουρτόπουλου, για το δεύτερο "παράθυρο" των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η επόμενη υποχρέωση της Εθνικής ομάδας, είναι την Παρασκευή 23/2 και την Κυριακή 25/2 οι αγώνες με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία αντίστοιχα που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης και το κλειστό στα "Δύο Αοράκια". Οι 24 παίκτες είναι: Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστανά), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Ντίνος Μήτογλου (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μπουρούσης (Ζεϊγιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ), Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα