Οι Σουηδοί εξάντλησαν τα εισιτήρια για το ματς με την Τουρκία!

Gazzetta team
Οι Σουηδοί εξάντλησαν τα εισιτήρια για το ματς με την Τουρκία!

bet365

«Φτερά» έκαναν τα εισιτήρια για το Σουηδία-Τουρκία, για το πρώτο ματς του «παραθύρου» του Φεβρουαρίου, δείχνοντας την αγάπη των Σουηδών για το μπάσκετ!

Μήνυμα σε όλο τον... κόσμο έστειλαν οι Σουηδοί!

Οι κάτοικοι της κρύας χώρας εξάντλησαν τα εισιτήρια για το ματς με την Τουρκία, που θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου και 7.506 από αυτούς θα βρίσκονται στο γήπεδο εκείνη την ημέρα, για να στηρίξουν την ομάδα του!

Μάλιστα, αυτό έρχεται μετά από δύο ήττες της ομάδας στο πρώτο «παράθυρο» του Νοεμβρίου (Ουκρανία εντός, Λετονία εκτός) και εν μέσω Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που γίνονται στην Κορέα, μια διοργάνωση η οποία είναι πολύ σημαντική για τις βόρειες χώρες.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε αυτούς τους προκριματικούς αγώνες εν μέσω Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τη Σουηδία και όλες τις βόρειες χώρες. Παρόλα αυτά έχουμε εθνική τηλεοπτική κάλυψη και μεγάλο κοινό. Ο νέος τρόπος διεξαγωγής των διοργανώσεων των Εθνικών Ομάδων μας δίνει μία μοναδική δυνατότητα να προβάλουμε το μπάσκετ», είπε ο πρόεδρος της Σουηδικής Ομοσπονίας, Ματς Κάρλσον.

Οι Σουηδοί διαπίστωσαν το ενδιαφέρον του κόσμου, βγάζοντας τα εισιτήρια του αγώνα με την Τουρκία σε κυκλοφορία, περίπου ενάμιση μήνα πριν την ημέρα του ματς.

Εσχάτως μάλιστα, στη Σουηδία δημιουργήθηκε και το επίσημο κλαμπ φίλων της εθνικής ομάδας μπάσκετ υπό την ονομασία «Moose Nation», που ακολουθούν κατά εκατοντάδες τις εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών, ακόμα και στα κοντινά, αλλά εκτός χώρας, διεθνή παιχνίδια τους. Οπως για παράδειγμα έγινε με την Εθνική Γυναικών, και τον αγώνα της κόντρα στη Φινλανδία όταν 300 φίλαθλοι πήραν το καράβι για να μετακινηθούν στη σκανδιναβική χώρα, κάτι που έμαθαν οι φίλοι των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθει μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και το γήπεδο να καταγράψει ρεκόρ προσέλευσης για γυνακείο αγώνα μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα