Ζιάγκος: «Θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας»

Gazzetta team
Ζιάγκος: «Θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας»
Το Ρέθυμνο ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή στον θεσμό του Κυπέλλου και ο Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του «Γηραιού».

Ο προπονητής των Κρητικών ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλη την ομάδα για τη νίκη. Για εμάς είχε μια ιδιαίτερη αξία αυτό το ματς, δεδομένου ότι ήμασταν σε ένα κομβικό σημείο, που οριακά θέλαμε να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Όσον αφορά την αλλαγή της εικόνας μας, σε σχέση με τις δυο προσθήκες, διορθώσαμε δυο στοιχεία του παιχνιδιού που ήταν κοινά χαρακτηριστικά στις τρεις ήττες που προηγήθηκαν: Την αντοχή μας στο σκληρό παιχνίδι, στις σκληρές άμυνες και στις επαφές και τον περιορισμό των λαθών.

Αν υπολογίσουμε την παραγωγικότητα και τα λάθη, φαίνεται ότι η προσθήκη των δυο παιδιών, μας βοήθησε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να προσθέσουμε ότι ο Φράνκαμπ μέσα σε τρεις μέρες προσαρμόστηκε στο νέο του ρόλο και ήλεγχε απόλυτα το ρυθμό. Αφήνουμε το παιχνίδι αυτό πίσω μας και επικεντρωνόμαστε 100% στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι σε τρεις αγωνιστικές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.