«Ρεάλ και Μπόκα Τζούνιορς θέλουν τον Σκόλα»! (pic)

«Ρεάλ και Μπόκα Τζούνιορς θέλουν τον Σκόλα»! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Ρεάλ και Μπόκα Τζούνιορς θέλουν τον Σκόλα»! (pic)
Ο Λουίς Σκόλα παραμένει free agent και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, η Μπόκα Τζούνιορς, η Σαν Λορένζο και η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρονται για τον 39χρονο φόργουορντ.

Στα 39 του χρόνια, ο Λουίς Σκόλα ηγήθηκε της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ολοκληρώνοντας το τουρνουά με 17.9 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μ.ό. σε οκτώ αγώνες.

Παρ' όλα αυτά, η «αλμπισελέστε» δεν κατάφερε να τελειώσει τη δουλειά στην επιστροφή της στον τελικό έπειτα από 17 χρόνια αφού η Ισπανία επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους Λατινοαμερικανούς.

Ο Σκόλα δεν ακολούθησε την αποστολή στο Μπουένος Άιρες αλλά έμεινε στην Κίνα ενώ δημοσιογράφος από την Αργεντινή αναφέρει ενδιαφέρον διάφορων ομάδων για τον έμπειρο φόργουορντ.

«Το ενδιαφέρον της Μπόκα για τον Σκόλα είναι αληθινό όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι. Δεν έχει γίνει κάποια διαπραγμάτευση. Επίσης τον θέλει η Σαν Λορένζο και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιμένει. Ο Σκόλα έμεινε στην Κίνα με την οικογένεια του για να ακούσει διάφορες προτάσεις από εκεί και στη συνέχεια θα αποφασίσει. Έχει πάρα πολλές προτάσεις»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.