Έρχεται τιμωρία για τον Μπόγκουτ από την FIBA (vids)

Έρχεται τιμωρία για τον Μπόγκουτ από την FIBA (vids)

Gazzetta team
Έρχεται τιμωρία για τον Μπόγκουτ από την FIBA (vids)
Τον εκνευρισμό του με τους διαιτητές στον ημιτελικό με την Ισπανία φαίνεται πως θα πληρώσει ο Άντριου Μπόγκουτ, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Μετά από ένα φάουλ που πήρε η «φούρια ρόχα» στο ματς με την Αυστραλία, ο 34χρονος σέντερ είχε δείξει σε έναν διαιτητή ότι τα... παίρνει, κάνοντας ανάλογη χειρονομία με το χέρι του, ενώ την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια, οι κάμερες τον «έπιασαν» να φωνάζει «γαμ!$%@νη ξεφτίλα».

Κανένας από την Αυστραλία δεν σχολίασε το περιστατικό, ούτε η ομοσπονδία, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι η τιμωρία του Μπόγκουτ δεν αργεί και αυτή θα αφορά είτε αποκλεισμό αγώνων, είτε πρόστιμο.

Η FIBA ενημέρωσε πως άρχισε έρευνα για να εξετάσει το ξέσπασμα του παίκτη, ενώ ο γενικός της γραμματέας, Ανδρέας Ζαγκλής, είχε υποστηρίξει την Κυριακή (15/09), πως υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και αρχές και όταν ξεπερνιούνται τα όρια, τότε ακολουθεί πειθαρχική διαδικασία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.