Μπογκντάνοβιτς: Τα... όργια στο Παγκόσμιο δεν «έσωσαν» τους Σέρβους! (pics & vids)

Μπογκντάνοβιτς: Τα... όργια στο Παγκόσμιο δεν «έσωσαν» τους Σέρβους! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
Μπογκντάνοβιτς: Τα... όργια στο Παγκόσμιο δεν «έσωσαν» τους Σέρβους! (pics & vids)
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν απολαυστικός για τη Σερβία στο Παγκόσμιο και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και κόντρα στην Τσεχία με 31 ποντους και 7 τρίποντα, όμως δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη χώρα του στη ζώνη μεταλλίων.

Εκπληκτικά πράγματα έκανε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και στο ματς κόντρα στην Τσεχία.

Ο ηγέτης της Σερβίας μέτρησε 31 πόντους και 7 τρίποντα σε ένα πραγματικό show.

Ο γκαρντ των Κινγκς ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Τζόρτζεβιτς στο Παγκόσμιο, κάτι που φαίνεται και από τους αριθμούς στο σκοράρισμα.

Ο Mπόγκι είναι τρίτος σκόρερ της διοργάνωσης με 22.8 πόντους ανά ματς, ενώ ήταν φοβερός και στα τρίποντα με 53%.

Πάλεψε μόνος του στις ήττες από Ισπανία και Αργεντινή, αφού είχε 26 και 21 πόντους αντίστοιχα. Με ΗΠΑ μέτρησε 28, ενώ έβαλε το κερασάκι με τους 31 κόντρα στους Τσέχους. Μάλιστα στα 2 τελευταία ματς ευστόχησε σε 7 τρίποντα. Έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των Παγκοσμίων με 7+ τρίποντα σε 3+ ματς, μετα τον Λάρι Αγιούσο από το Πουέρτο Ρίκο που το είχε κάνει σε 4.

Δεν είχε τη συμπαράσταση που χρειαζόταν στο κρίσιμο ματς με τους γκαούτσος, αφού μόνο ο Γιόκιτς προσπάθησε λίγο να τους δώσεις κάποιες βοήθειες.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η χώρα του να χάσει και να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των περισσοτέρων που έβλεπαν πως θα φτάσει στον τελικό.

Πλέον στρέφει την προσοχή του στη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, εκεί όπου στους Κινγκς θα συνθέσει ένα ενδιαφέρον δίδυμο με τον Ντε Άαρον Φοξ στην περιφέρεια των «βασιλιάδων».

Απολαύστε τον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.