Γκομπέρ: «Η Αργεντινή ήταν κυρίαρχη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Γκομπέρ: «Η Αργεντινή ήταν κυρίαρχη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»! (vid)
Την ανωτερότητα της Αργεντινής παραδέχθηκε ο Ρούντι Γκομπέρ στην Συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα (80-66) της Γαλλίας.

Ο Γάλλος σέντερ των Τζαζ δεν έψαξε για δικαιολογίες και είπε: «Ήταν καλύτερη ομάδα, από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν πιο επιθετική, έπαιξαν περισσότερο σαν ομάδα, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε μια φάση, μας πίεζαν πολύ. Ήταν κυρίαρχοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το αν τον εξέπληξε κάτι από το στυλ παιχνιδιού της Αργεντινής, ανέφερε: «Δεν ήταν έκπληξη. Παίξαμε μαζί τους στην προετοιμασία. Ξέραμε το στυλ τους, τρέχουν παντού, είναι επιθετικοί, πασάρουν καλά, ο Καμπάτσο σκοράρει, όλοι μαζί παίζουν πολύ καλά. Το περιμέναμε αυτό. Τα εύσημα πάνε όλα σε αυτούς».

Για το ότι ήταν ο καλύτερος αμυντικός της σεζόν στο ΝΒΑ και προσπάθησε να σταματήσει το Λουίς Σκόλα, κι εκείνος μέτρησε 28 πόντους στην καλύτερη άμυνα του Παγκοσμίου, σημείωσε: «Όπως λέω πάντα, δουλειά μου δεν είναι να σταματήσω έναν παίκτη, αλλά μια ομάδα. Έκανε πολύ καλή δουλειά. Όποτε είχαμε κάποιον κοντύτερο πάνω του, έκανε post up κι άνοιγε το γήπεδο ως "4άρι". Πήρε δύσκολα σουτ στο τέλος και μας τιμώρησε».