Μιλς με... τρέλα για MVP του Παγκοσμίου!

Νίκος Καρφής
Μιλς με... τρέλα για MVP του Παγκοσμίου!
Ο Πάτι Μιλς κάνει πράματα και θάματα στο Παγκόσμιο με τη φανέλα της Αυστραλίας, δημιουργώντας προσδοκίες ακόμα και για την κορυφή.

Το Παγκόσμιο της Κίνας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του και έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν οι παίκτες που θα παλέψουν για το βραβείο του MVP.

Oι Αυστραλοί κάνουν... παρέλαση στο Παγκόσμιο, αφού μετρούν 5 νίκες στη διοργάνωση.

Μέχρι στιγμής έχουν πάρει τα δύσκολα ματς με Λιθουανούς και Γάλλους, αφού ο κύριος Πάτι Μιλς είναι ασταμάτητος.

Ο γκαρντ των Boomers είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του στα 4 εκ των 5 πρώτων ματς. Μπείτε και ψηφίστε τον δικό σας MVP by Jack Daniel's, όπως και εγώ που στήριξα τον Μιλς. Ουισκάκι στο ποτήρι και Πάτι Μιλς στην τηλεόραση, φοβερός συνδυασμός.

Τρίτος σκόρερ του τουρνουά με 21.8 πόντους ανά ματς, ενώ οι 2 πρώτοι (Ρα και Ουέμπστερ) έχουν αποκλειστεί από την πρώτη φάση. Σουτάρει με 34% τρίποντα και με το εξαιρετικό 90% στις βολές. Στην διοργάνωση έχει επιχειρήσει 31 βολές, βάζοντας τις 28.

Δύσκολα μπορείς να τον κόψεις και σε αρκετές περιπτώσεις επιστρατεύονται τα φάουλ. Προσπαθεί να συνεισφέρει και στον δημιουργικό τομέα, αφού μοιράζει 4.2 ασίστ ανά ματς.

Λατρεύει να διεμβολίζει την αντίπαλη άμυνα με το μπάσιμο του. Εκτελεί γρήγορα πίσω από το screen και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του. Κινείται εξαιρετικά χωρίς την μπάλα, κουράζοντας όποιον αναλάβει το μαρκάρισμα του.

Ένας... killer που θέλει να οδηγήσει την Αυστραλία στο πρώτο μετάλλιο της ιστορίας της σε Παγκόσμιο.

Ηγέτης σε ομάδα με NBAers (Ινγκλς, Ντελαβεντόβα, Μπέινς) και έναν μπαρουτοκαπνισμένο Μπόγκουτ.

Πάτι Μιλς δαγκωτό λοιπόν για το καλό του μπάσκετ!