ΗΠΑ - Ελλάδα: Οι παίκτες των ΗΠΑ σχολιάζουν το «σκληρό φάουλ» του Θανάση στον Μπαρνς

Gazzetta team
ΗΠΑ - Ελλάδα: Οι παίκτες των ΗΠΑ σχολιάζουν το «σκληρό φάουλ» του Θανάση στον Μπαρνς
Τέσσερις παίκτες των ΗΠΑ μιλούν για το φάουλ του Θανάση Αντετοκούνμπο στο κάρφωμα του Χάρισον Μπαρνς, αλλά και την ένταση που υπήρξε μεταξύ Γιάννη και Μπράουν στο τέλος.

Κατάκαρδα πήραν κάποιοι ΝΒΑers την απόφαση του Θανάση Αντετοκούνμπο να προσπαθήσει να μπλοκάρει το κάρφωμα του Χάρισον Μπαρνς, με τον συμπαίκτη τους να σωριάζεται στο παρκέ.

Μετά το τέλος του αγώνα ΗΠΑ - Ελλάδα επικράτησε και μια μικρή ένταση μεταξύ του Γιάννη και των αντιπάλων του στην κορυφαία λίγκα και το «masslive.com» ζήτησε την γνώμη των παικτών του Πόποβιτς για ό,τι έγινε.

Ο Μάρκους Σμαρτ σχολίασε σχετικά: «Το παιχνίδι είχε σχεδόν τελειώσει και δεν είχε λόγο να μπλοκάρει το σουτ. Σε εκείνο το σημείο, πρέπει να προετοιμαστείς για τραυματισμούς και εμείς δεν θέλαμε να τραυματιστεί κανείς. Θέλαμε να το ξέρουν. Θα μάθει από αυτό. Αν αυτό είχε συμβεί από την άλλη και κάποιος το έκανε σε εκείνους, πιθανώς θα είχαμε μια τελείως διαφορετική συζήτηση τώρα και θέλαμε απλά να μάθουν από αυτό».

Ο Τζέιλεν Μπράουν θέλησε να το αφήσει πίσω, λέγοντας: «Ναι, είπα κάτι στον Γιάννη, εκείνος απάντησε, αλλά έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε, οπότε προχωράμε».

Ο Κέμπα Ουόκερ στάθηκε στον ενθουσιασμό των παικτών, αναφέροντας: «Ο τύπος έπαιξε σκληρά. Δεν εγκαταλείπει και προσπάθησε να βγάλει μια φάση. Οι παίκτες είναι ανταγωνιστικοί και αυτό ήταν όλο. Στο τέλος, όλοι απολογήθηκαν και τα βρήκαν και μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο ματς».

Τέλος, ο ίδιος ο Χάρισον Μπαρνς τόνισε: «Η συγγνώμη δεν σημαίνει κάτι, καθώς αν δεν είχα σηκωθεί και είχα χτυπήσει, δεν θα βοηθούσε σε τίποτα. Ευτυχώς όλοι είναι καλά».