Σατοράνσκι: «Ανυπομονώ για το Ελλάδα-ΗΠΑ» (gTV)

Βασίλης Σκουντής
Σατοράνσκι: «Ανυπομονώ για το Ελλάδα-ΗΠΑ» (gTV)
Ο Τόμας Σατοράνσκι οδήγησε την Τσεχία στην τεράστια νίκη επί της Βραζιλίας και λίγα λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στην κάμερα του gTV για την πορεία της… Σταχτοπούτας Τσεχίας στην Κίνα!

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η νίκη της Τσεχίας επί της Βραζιλίας ήταν και… one man show! Ο Τόμας Σατοράνσκι πέτυχε 20 πόντους, πήρε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 9 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και 2 τάπες, οδηγώντας την ομάδα του ένα βήμα μακριά από τους «8» του κόσμου!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Σενζέν, ο 27χρονος άσος των Μπουλς μίλησε στην κάμερα του gTV για τους λόγους της μεταμόρφωσης προς το καλύτερο της Τσεχίας σε σχέση με το EuroBasket του 2017, ενώ εξέφρασε και την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ.

Στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το ματς, πρόσθεσε ότι: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς! Δεν είχαμε παίξει τέτοιο ματς μέχρι τώρα. Η Βραζιλία έπαιξε έξυπνα, είχε εμπειρία, αλλά κι εμείς δείξαμε την ταυτότητά μας, από την αρχή του αγώνα. Όχι, δεν θα πάρω συμβουλή από τον Περπέρογλου (καλός του φίλος), γιατί δεν θα θέλει να μας δει να νικάμε. Θα είναι ακόμα μια δύσκολη αποστολή για εμάς. Για μένα ήταν φαβορί για μετάλλιο, πριν την διοργάνωση ακόμα. Τι να πεις για το Γιάννη; Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο! Με τους κανόνες του ΝΒΑ είναι ασταμάτητος. Για να δούμε αν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για εκείνον σε μια διοργάνωση της FIBA. Αλλά και πάλι έχει πολλούς Euroleague stars! Αν μου έλεγαν πως θα παλέψω με την Ελλάδα για την οκτάδα, δεν θα το πίστευα! Πρέπει να παίξουμε με απόλαυση».