Λαρεντζάκης: «Μπορούμε με τις ΗΠΑ, μας ένωσε η ήττα από Βραζιλία» (gTV)

Λαρεντζάκης: «Μπορούμε με τις ΗΠΑ, μας ένωσε η ήττα από Βραζιλία» (gTV)

Νίκος Παπαδογιάννης
Λαρεντζάκης: «Μπορούμε με τις ΗΠΑ, μας ένωσε η ήττα από Βραζιλία» (gTV)
Ο Γιάννουλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας και στάθηκε στο ματς που ακολουθεί με την Team USA, αλλά και στην ήττα από τη Βραζιλία. AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ: Nίκος Παπαδογιάννης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της gTV

Για το γεγονος ότι μπήκε έτοιμος, ενώ δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς: «Πρέπει να είσαι συνεχως συγκεντρωμένος. προσπαθώ να αρπάξ κάθε ευκαιρία. Περίεργη ομάδα η Νέα Ζηλανδία. Χαρούμενοι που τα κααφέραμε. Πλέον κοιτάμε στ 2 επόμενα ματς, στους 2 «τελικούς» για να συνεχίσουμε».

Για το αν ήταν βαριά η μπάλα μετά το αποτέλεσμα με τη Βραζιλία: «Υπήρχε μια πίεση. Δεν θα πώ ψέματα. Όλοι μας έχουμε μάθει να παίζουμε κάτω από πίεση. Όλοι στην ομάδα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ποτέ δεν έιπαμε ότι πάμε για μετάλλιο, όμως πάντα υπύρχε βαθιά μέσα μας. Είπαμε να πάμε βήμα βήμα. Δουλεύουμε ενωμένοι, αυτό είναι σημαντικό και όπως είπα και πριν κοιτάμε μόνο τον επόμενο όμιλο».

«Το επίπεδο είναι πολύ καλό, οι παραστάσεις είναι πολύ μεγάλες. Εύχομαι να βοηθάω όσο μπορώ κι εγώ. 'Εχουμε ελπίδες με τους Αμερικάνους. Μπάσκετ είναι ποτέ δεν ξέρεις. Έχουμε καλή ομάδα και οι Αμερικανοί δεν είναι όπως άλλες χρονιές. Η ήττα με τη Βραζιλία μας ένωσε»