Σκουρτόπουλος για Γιάννη: «Προσοχή στην υγεία του γιατί μπορεί να μην είναι στην ομάδα» (vid)

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος για Γιάννη: «Προσοχή στην υγεία του γιατί μπορεί να μην είναι στην ομάδα» (vid)
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε μετά τη νίκη-πρόκρισης της Ελλάδας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και στάθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως θα πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ η υγεία του.

Η Ελλάδα επικράτησε με 103-97 της Νέας Ζηλανδίας, πήρε την πρόκριση, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μιλά στην κάμερα της EΡΤ και για το επόμενο ματς με τις ΗΠΑ, ενώ στάθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για τη Νεά Ζηλανδία: «Είχαμε πει δυναμική κίνηση προς το καλάθι. Να κάνουμε επιθέσεις στο 1 vs 1 για τους φθείρουμε. Ο Φοτού χρεώθηκε με 3 φάουλ, κάτι που έπρεπε να χτυπήσουμε. Φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη. Από δυνάμεις είμαστε πάρα πολύ καλα. Δεν θα πρέπει να χάνουμε τις μεγάλες διαφορές. Η Νέα Ζηλανδία μπορεί να κάνει ζημιές απο τα τρίποντα. Δεν πρόκειται να σε σκοτώσει κάπως αλλιώς. Σκοράρουν πολύ, από 88 μέχρι 102 πόντους. Αυτό τα λέει όλα για την ομάδα».

Για τις ΗΠΑ: «Βλέπουμε όπιος δεν προσέχει, θα έχει πρόβλήμα. Θα πάμε διαφορετικά με ΗΠΑ, θα χρησιμοπιήσουμε και άλλες μορφές άμυνας με ΗΠΑ. Με τους Αμερικανούς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να φτιάξουμε το παιχνίδι μας. Οδηγός το ματς τους με την Τουρκία. Χρησιμοποίησαν zone prese και ζώνες προσαρμοογής. Θα διαβάσουμε το ματς με τους Τούρκους για να στήσουμε το καλύτερο δυνατό πλάνο».

Για τον Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είναι σημαντικός, όπως και η υγεία του. Δεν πρέπει να διαταραχθεί η υγεία του Γιάννη, γιατί μπορεί να μην είναι στην ομάδα. Να κερδίζουμε χρόνο όχι εις βάρος της ομάδας. Όλα λειτουργήσαν πιο εύκολα. Με τους Αμερικάνους θα πρέπει να κερδίσουμε τις μπάλες. Τα σουτ βγήκανε πάλι σε καλές θέσεις. Πάμε στη Σενζέν για να εστιάσουμε σε ένα καινούριο τουρνουά. Η Τσεχία δυσκόλεψε πολύ την Τeam USA και υπήρχαν κάποια σφυρίγματα υπέρ των Αμερικανών σε αυτό το ματς.».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.