Εθνική ομάδα: Νίκη με την Βραζιλία και φύγαμε για την πρόκριση!

Αντωνία Σπανού
Εθνική ομάδα: Νίκη με την Βραζιλία και φύγαμε για την πρόκριση!
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει την Βραζιλία για την 2η αγωνιστική του ομίλου της και θέλει να διπλασιάσει τα θετικά της αποτελέσματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κόντρα στην έμπειρη Βραζιλία αγωνίζεται η Εθνική μας ομάδα (15:00, ΕΡΤSPORTS) για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου και θέλει ακόμα μια νίκη για να φτάσει μια ανάσα από την πρόκριση και να κοιτάξει με ηρεμία την συνέχεια. Μετά το δυνατό και εντυπωσιακό ξεκίνημα κόντρα στο Μαυροβούνιο, η ομάδα του Θανάση Σκουρτούπουλου είναι πανέτοιμη να κοιτάξει το 2ο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην έμπειρη Βραζιλία.

Οι παίκτες της Ελλάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι το τουρνουά θέλει συνέπεια και διάρκεια και δεν θέλουν να πέσουν σε... παγίδες, οπότε η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό αποτελεί μονόδρομο. Η Βραζιλία από την μεριά της νίκησε εντυπωσιακά στην πρεμιέρα την Νέα Ζηλανδία και με την εμπειρία και την σκληράδα που κουβαλά στο παρκέ θέλει να κάνει την έκπληξη και να είναι εκείνη που θα πάρει αυτή την νίκη.

Δείτε ΕΔΩ το προφίλ της αντιπάλου της Εθνικής μας ομάδας για την 2η αγωνιστική του Ομίλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.