Πρίντεζης στο gazzetta: «Θέλουμε πάρα πολύ να πετύχουμε για τη χώρα μας» (vid)

Πρίντεζης στο gazzetta: «Θέλουμε πάρα πολύ να πετύχουμε για τη χώρα μας» (vid)

Νίκος Παπαδογιάννης
Πρίντεζης στο gazzetta: «Θέλουμε πάρα πολύ να πετύχουμε για τη χώρα μας» (vid)
Ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε πως η Εθνική πάντα έχει να μάθει κάτι από παιχνίδια όπως αυτά με το Μαυροβούνιο κι αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρουσία του στο ρόστερ της Ελλάδας.

Ο διεθνής φόργουορντ εξήγησε στην κάμερα του gazzetta.gr έπειτα από τη νίκη επί του Μαυροβουνίου:

«Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε γιατί το Μαυροβούνιο είναι μια σοβαρή ομάδα, είχε κάποιες αδυναμίες όπως στην πικ-εν-ρολ άμυνα ή το να επιστρέφει στον αιφνιδιασμό. Όπως σε όλες τις πρεμιέρες, ξεκινήσαμε νευρικοί και "μαγκωμένοι" αλλά είναι σημαντικό ότι μέσω της άμυνας βρήκαμε κάποια εύκολα καλάθια, μπήκαμε όλο και περισσότεροι παίκτες μέσα στο παιχνίδι, βρήκαμε ρυθμό και πετύχαμε μια εύκολη νίκη».

Στη συνέχεια είπε: «Πάντα έχεις να μάθεις κάτι από αυτά τα παιχνίδια. Δεν είναι πολλά τα παιχνίδια σε αυτά τα τουρνουά, οπότε πρέπει πάντα να βελτιώνεσαι ατομικά και ομαδικά διότι το επόμενο ματς είναι ακόμα πιο κρίσιμο».

Όσον αφορά την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είπε: «Έχω συμβιβαστεί με τον ρόλο μου και μου αρέσει πάρα πολύ. Όπως επίσης είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις τον Γιάννη στο "4", αλίμονο. Ξέχωρα από όλα αυτά, το συγκεκριμένο τουρνουά είναι κάτι που θέλουμε πάρα πολύ να πετύχουμε για τη χώρα μας και για εμάς προσωπικά. Έχω δουλέψει αρκετά για άλλο ένα καλοκαίρι ώστε να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».