Μάντζαρης στο gazzetta: «Το μόνο που είχα να πω είναι "ναι κόουτς, έρχομαι"»! (vid)

Μάντζαρης στο gazzetta: «Το μόνο που είχα να πω είναι "ναι κόουτς, έρχομαι"»! (vid)

Νίκος Παπαδογιάννης
Μάντζαρης στο gazzetta: «Το μόνο που είχα να πω είναι "ναι κόουτς, έρχομαι"»! (vid)
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε τη νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εξήγησε πως η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα κι αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Κίνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η Ελλάδα επικράτησε του Μαυροβουνίου με 85-60 κι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο διεθνής γκαρντ εξήγησε στην κάμερα του gazzetta.gr στη μεικτή ζώνη:

«Εμείς το κάναμε να δείχνει τόσο εύκολο... Σίγουρα το Μαυροβούνιο είναι καλή ομάδα, δεν είναι τόσο κακή όσο φάνηκε σήμερα, θα το δούμε αυτό και στη συνέχεια. Σε ό,τι αφορά τη δική μας εμφάνιση, ήμασταν συγκεντρωμένοι, ειδικά στον τομέα της άμυνας. Όταν δέχεσαι 16 πόντους σε ένα ημίχρονο, μόνο χαρούμενος μπορείς να είσαι! Αν εξαιρέσεις το πεντάλεπτο του τρίτου δεκάλεπτο, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλους τους τομείς».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να κάνει καλά πράγματα στο τουρνουά αλλά ένα παιχνίδι δεν πρέπει να μας ξεγελάει. Αν για παράδειγμα κάναμε μια κακή εμφάνιση, πάλι δεν θα έπρεπε να μας ξεγελούσε. Επομένως, δεν πετάμε στα σύννεφα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, την αφήνουμε πίσω μας, κρατάμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια και κοιτάμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί στα επόμενα ματς».

Όσον αφορά την παρουσία στο ρόστερ της Εθνικής έπειτα από το αρχικό «κόψιμο» από τον Θανάση Σκουρτόπουλο, είπε: «Είμαι στις Εθνικές ομάδες από 14 χρονών, κάθε καλοκαίρι. Είναι η πατρίδα μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Αφού με χρειάστηκαν να γυρίσω πίσω, το μόνο που είχα να πω είναι "ναι κόουτς, έρχομαι" και να βάλω τα δυνατά μου έτσι ώστε αν χρειαστώ κι εγώ, να βοηθήσω την Εθνική. Μακάρι να πάει καλά η ομάδα, υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα εξαρτώνται από εμάς. Μπορώ να πω ότι το μυαλό μου έχει ηρεμήσει αρκετά... Βασικά, το μέλλον θα δείξει».