Ψήφισε τον MVP του Mundobasket

Gazzetta team
Ψήφισε τον MVP του Mundobasket
Το Gazzetta σε συνεργασία με το Jack Daniel’s σε καλεί να επιλέξεις τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης.

Έχει αρχίσει ν’ ακούγεται ήδη το «τιρινίνι» ή είναι η ιδέα μας; Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Καλάθης, ο Σλούκας, ο Μπορούσης, ο Πρίντεζης και τα άλλα παιδιά έχουν ξεκινήσει να δείχνουν τα δόντια τους από την πρώτη φάση των ομίλων. Η Εθνική δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα και το Gazzetta βρίσκεται ήδη στην Κίνα για να τα καλύψει.

Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι εμείς που παρακολουθούμε τους αγώνες τόσο της Εθνικής όσο και του υπόλοιπου Mundobasket από την τηλεόραση δεν θα έχουμε ενεργή συμμετοχή. Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν πρόκειται με κάποιο μαγικό τρόπο να πατήσουμε παρκέ, ούτε να κάνουμε υποδείξεις στον Θανάση Σκουρτόπουλο για το ποιο σύστημα νομίζουμε ότι θα έπρεπε να ακολουθήσει. Παρ’ όλα αυτά, μπορούμε να ψηφίζουμε για ν' αναδείξουμε τον MVP των αγώνων της Κίνας, μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την τελευταία φάση του τελικού μέσω της ενέργειας «Ψήφισε τον δικό σου MVP», την οποία διοργανώνει το Gazzetta σε συνεργασία με το Jack Daniel’s.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπαίνεις εδώ και να επιλέγεις τον δικό σου MVP. Υποψήφιοι MVP του τουρνουά είναι όλοι οι παίκτες όλων των ομάδων. Τον δικό σου MVP θα τον επιλέγεις είτε αλφαβητικά είτε πληκτρολογώντας το όνομά του στην επιλογή «αναζήτηση». Πρόκειται για μια ψηφοφορία στην οποία μπορείς να συμμετέχεις όσες φορές θες, ανά πάσα στιγμή.

Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης θα εμφανίζεται στη σελίδα της ενέργειας το ranking των 5 παικτών που προηγούνται στην ψηφοφορία, ενώ στο τέλος θα αναδειχθεί και ο μεγάλος MVP της διοργάνωσης, όπως θα έχει ψηφιστεί από τους επισκέπτες του site.

Μήπως ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τον δικό σου MVP και να μοιραστείς την επιλογή σου στα social media;

«Τιρινίνι τιρινί νινί...»