Εθνική: Δεύτερο τεστ στην Κίνα κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία

Gazzetta team
Εθνική: Δεύτερο τεστ στην Κίνα κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία
Μετά την... χαλαρή νίκη κόντρα στην Ιορδανία για την πρώτη μέρα του τουρνουά «Atlas» στην Κίνα, η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Δομινικανή Δημοκρατία (26/8, 14:30, YouTube FIBA) και με νίκη θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά.

Σκοπός του Θανάση Σκουρτόπουλου και του τεχνικού team της ομάδας είναι να βάλει τις τελευταίες «πινελιές» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πριν από το πρώτο τζάμπολ για το Παγκόσμιο Κύπελλο την 1η Σεπτεμβρίου κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Ο μοναδικός που θα απουσιάσει είναι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος θα ταξιδέψει την Τρίτη (27/8) στην Κίνα και την αμέσως επόμενη μέρα θα συναντήσει την αποστολή προκειμένου να κάνει και την πρώτη του προπόνηση επί κινεζικού εδάφους.

Αυτό σημαίνει ότι η 12άδα της Εθνικής μας θα είναι η ίδια όπως και στο ματς με την Ιορδανία και θα αποτελείται από τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη, Νικ Καλάθη, Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Παπαγιάννη. Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Θανάση Αντετοκούνμπο.