Αθηναίου: «Ήταν τεράστιο σοκ, έφτασα τόσο κοντά στην Κίνα...» (gTV)

Αθηναίου: «Ήταν τεράστιο σοκ, έφτασα τόσο κοντά στην Κίνα...» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Αθηναίου: «Ήταν τεράστιο σοκ, έφτασα τόσο κοντά στην Κίνα...» (gTV)
Ο μεγάλος άτυχος της Εθνικής ομάδας στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, Γιάννης Αθηναίου, περιγράφει στην κάμερα του gTV τις δύσκολες ώρες που πέρασε αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και επισημαίνει ότι «μέσα από άσχημα πράγματα, καμιά φορά συνειδητοποιείς όμορφες καταστάσεις».

Σλόβαν Μπραντισλάβας - ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Έκανε μία εξαιρετική προετοιμασία και βρισκόταν πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την θέση του 3ου point-guard στην 12άδα της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η τύχη όμως, του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και λίγες μέρες μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, έχασε - μέσα σε μία στιγμή - την εκπλήρωση ενός ονείρου (η συμμετοχή με τη «γαλανόλευκη» σε μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση) και την ευκαιρία να επιστρέψει για τα καλά στην Euroleague (ως μέλος των «πρασίνων»).

Στο 48ωρο που ακολούθησε τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού), όμως, ο Γιάννης Αθηναίου συνειδητοποίησε ότι ο πόνος, η στενοχώρια και η απογοήτευση, συνήθως σε κάνουν πιο δυνατό και λίγες μέρες πριν μπει στο χειρουργείο (θα μείνει νοκ-άουτ για τους επόμενους 6-7 μήνες), βρήκε τη δύναμη να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να τους ευχηθεί καλό ταξίδι και ακόμη καλύτερη επιτυχία.

H κάμερα του gTV συνάντησε τον άτυχο διεθνή άσο στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μοιραστεί μαζί μας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αμέσως μετά το χτύπημα στο ματς με τους Σέρβους, τις ευχές που έδωσε στους μέχρι πρότινος συνοδοιπόρους του καθώς επίσης και το ηθικό δίδαγμα που έχει ήδη εμπεδώσει τις τελευταίες τέσσερις μέρες.