Βρέθηκε λύση και πάει Κίνα η Νιγηρία

Βρέθηκε λύση και πάει Κίνα η Νιγηρία

Gazzetta team
Βρέθηκε λύση και πάει Κίνα η Νιγηρία
Έστω και στο πάρα ένα, βρέθηκε λύση και η ομάδα μπάσκετ της Νιγηρίας θα ταξιδέψει στη Κίνα και θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ.

Τον εξευτελισμό κατάφερε να γλιτώσει η Νιγηρία. Οι «πράσινοι» έχοντας κερδίσει την πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ, ήταν να μην ταξιδέψουν σε Κίνα καθώς η Κυβέρνηση δεν κάλυπτε τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και φαγητού. Τελικά έστω και στο πάρα ένα, η λύση βρέθηκε με την ομοσπονδία της Αφρικανικής χώρας να αναφέρει τα εξής: «Με πολλούς να αναρωτιούνται, αν η πολυπόθητη οικονομική ενίσχυση από την Κυβέρνηση έχει έρθει, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μούσα Κίντα είπε, ότι η ίδια η Ομοσπονδία θα αναγκαζόταν να ψάξει για πόρους μέσω δανεισμών. Ο ίδιος πρόσθεσε, όμως, ότι η Ομοσπονδία δεν μπορούσε να σηκώσει το οικονομικό βάρος, για να πάει η Νιγηρία στην Κίνα ως η πρώτη ομάδα, που προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ταξίδι δεν ήταν εύκολο, λόγω της καθυστέρησης από την Κυβέρνηση στο να μας δώσει τους αντίστοιχους πόρους. Η Ομοσπονδία έκανε, όμως, τις κατάλληλες ενέργειες για να διασφαλίσουμε, ότι δε θα εξευτελιστούμε παγκοσμίως, χάνοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο κύριος Κίντα εξέφρασε την αισιοδοξία, ότι η Κυβέρνηση θα παρέμβει και θα σώσει την ομάδα και την Ομοσπονδία οικονομικά, προτού αρχίσει η διοργάνωση»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.