Πέσιτς: «Μπορούμε να τα βάλουμε με τους Αμερικανούς»!

Πέσιτς: «Μπορούμε να τα βάλουμε με τους Αμερικανούς»!
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς οδήγησε τη Γιουγκοσλαβία στη νίκη επί της Team USA και το χρυσό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Ιντιανάπολις, εξηγώντας πως η Σερβία του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει την ευκαιρία της στη διοργάνωση της Κίνας.

«Περιμένω ένα από τα πιο ισχυρά Παγκόσμια Κύπελλα! Το μπάσκετ εκτός ΝΒΑ έχει παρουσιάσει τεράστια πρόοδο! Όχι μόνο στην Ευρώπη... Το καλύτερο μπάσκετ παίζεται σήμερα στην EuroLeague. Αυτή είναι η άποψη μου, ουδείς μπορεί να μου απαγορεύσει να την εκφράσω! Θα έχουμε μια πραγματικά καλή ομάδα στην Κίνα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Σερβίας είναι η σταθερότητα και η εμπειρία των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Οι παίκτες μας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα βάλουν με όλους, ακόμα και με τους Αμερικανούς! Θα έχουμε την ευκαιρία μας, όμως πρώτα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας...» εξήγησε ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας και νυν κόουτς της Μπαρτσελόνα στο mozzartsports.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.