Μπελινέλι: «Ο Πόποβιτς μάς λέει να κάνουμε τον Γιάννη να σουτάρει» (gTV)

Μπελινέλι: «Ο Πόποβιτς μάς λέει να κάνουμε τον Γιάννη να σουτάρει» (gTV)
O Μάρκο Μπελινέλι εξήγησε στο gazzetta,gr τους λόγους που αγαπάει τον Γκρεγκ Πόποβιτς και παραδέχτηκε ότι κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Αντετοκούνμπο στο 1vs1 ενώ ο Ερσάν Ιλιασόβα έκανε… videobombing την ώρα της συνέντευξης.

Την τελευταία φορά που η εθνική ομάδα μπάσκετ της Ιταλίας ανέβηκε στο βάθρο σε μεγάλη διοργάνωση, ο Μάρκο Μπελινέλι ήταν 18 ετών κι έπαιζε στην Φορτιτούντο Μπολόνια. Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και το ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα των Μπαζίλε, Γκαλάντα, Μπουλέρι και Ποτσέκο μεσολάβησαν 12 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ και 868 συμμετοχές στη regular season με τους Μπουλς, τους Σπερς, τους Κινγκς, τους Χόρνετς, τους Χοκς και τους Σίξερς για τον 33χρονο περιφερειακό.

Πλέον ο Μπελινέλι θα κουβαλήσει την Ιταλία μαζί με τον Ντανίλο Γκαλινάρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας ως οι μοναδικοί NBAers στο ρόστερ της ομάδας του Μέο Σακέτι και μίλησε στο gazzetta.gr για τους λόγους που κάνουν τόσο ξεχωριστό τον Γκρεγκ Πόποβιτς, αποκαλύπτοντας την οδηγία του κόουτς Pop πριν από τους αγώνες με τους Μπακς.

Συνέντευξη: Γιάννης Σταυρουλάκης
Επιμέλεια: Βασίλης Τσίγκας