«Επιστρέφει στην Μπολόνια και χάνει το Παγκόσμιο ο Τεόντοσιτς»! (pic)

«Επιστρέφει στην Μπολόνια και χάνει το Παγκόσμιο ο Τεόντοσιτς»! (pic)

Gazzetta team
«Επιστρέφει στην Μπολόνια και χάνει το Παγκόσμιο ο Τεόντοσιτς»! (pic)
Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα επιστρέψει στην Μπολόνια μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να αρχίσει τη θεραπεία για την πελματιαία απονευρωσίτιδα υπό την επίβλεψη των γιατρών της Βίρτους, χάνοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ο τραυματισμός του Μίλος Τεόντοσιτς κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Λιθουανία σόκαρε τους Σέρβους που είδαν τον πρώην ΝΒΑer και νυν γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια να αποχωρεί έπειτα από λίγα λεπτά με πρόβλημα στο πόδι.

Σήμερα (11/8) η σερβική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι ο Τεόντοσιτς ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα.

Έπειτα από τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο γιατρός της εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του: «Ο Τεόντοσιτς υπέστη νέο τραυματισμό στο πέλμα. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το πόδι του και θα κινηθούμε ανάλογα, ξέροντας περισσότερες λεπτομέρειες».

Σύμφωνα, πάντως με το Sportando, ο Σέρβος γκαρντ θα επιστρέψει στην Μπολόνια μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να αρχίσει τη θεραπεία για την πελματιαία απονευρωσίτιδα υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της Βίρτους.

Έτσι θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο!