Σκουρτόπουλος: «Ο συναγωνισμός είναι τρομερός»

Σκουρτόπουλος: «Ο συναγωνισμός είναι τρομερός»
Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στο τουρνουά της Κρήτης.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Ιράν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε πως, «Παρότι είχαμε έναν πιο δύσκολο αντίπαλο από την Ουγγαρία και η ομάδα είναι κουρασμένη από τη δυνατή προετοιμασία, σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε καλό passing game, καλά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ και δείξαμε μεγάλη διάθεση, που για μας είναι το νούμερο ένα ζητούμενο.

Τελείωσε αυτό το στάδιο, μπαίνουμε στο επόμενο που περιλαμβάνει περισσότερο μοντάρισμα για το Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank και φυσικά την Κίνα. Το ευχάριστο και παράλληλα δυσάρεστο είναι ότι όλα τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους. Ο Χρήστος Σαλούστρος δεν θα συνεχίσει μαζί μας, του δώσαμε και δύο μέρες παραπάνω για να παραμείνει στην Κρήτη για ένα δικό του θέμα.

Ο συναγωνισμός είναι όχι απλά μεγάλος, αλλά τρομερός. Πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις προς όφελος της ομάδας. Δύο χρόνια τώρα η συμπεριφορά και η φιλοξενία της Κρήτης είναι φανταστική και αποκορύφωμα ήταν αυτά τα δύο φιλικά.

Μέσα σε τουριστική περίοδο να γεμίσει το γήπεδο και μάλιστα με τόσα παιδιά, είναι το πιο ευχάριστο. Αυτή η αγάπη και η ζεστασιά είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για τα παιδιά. Είμαστε υποχρεωμένοι, ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά, πιστεύουμε κι εμείς να ανταποκριθήκαμε. Εις το επανιδείν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.