Κερ: «Οποιοσδήποτε μπορεί να μας γαζώσει στο γήπεδο»!

Κερ: «Οποιοσδήποτε μπορεί να μας γαζώσει στο γήπεδο»!

Gazzetta team
Κερ: «Οποιοσδήποτε μπορεί να μας γαζώσει στο γήπεδο»!
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς και ο Στιβ Κερ δεν μάσησαν τα λόγια τους και μίλησαν για το ζήτημα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ και τις ευθύνες του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι ΗΠΑ συγκλονίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες με τις επιθέσεις στην Καλιφόρνια, το Ελ Πάσο, το Τέξας και το Ντέιτον που άφησαν πίσω τους 34 νεκρούς σε μια εβδομάδα!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Team USA, ο Γκρεγκ Πόποβιτς και ο Στιβ Κερ κλήθηκαν να σχολιάσουν το φαινόμενο της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

«Νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα... Πρέπει να εκλέγουμε ηγέτες που είναι πρόθυμοι να εκτιμήσουν την ανθρώπινη ζωή. Οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο γήπεδο αυτή τη στιγμή και να αρχίσει να μας γαζώνει με ένα AR-15! Θα μπορούσε να συμβεί διότι είμαστε όλοι ευάλωτοι. Πηγαίνουμε σε μια συναυλία, σε μια εκκλησία, στο εμπορικό κέντρο, στον κινηματογράφο ή το σχολείο... Εξαρτάται από εμάς τους ίδιους, ως Αμερικανούς να απαιτήσουμε την αλλαγή σε αυτή την αδίστακτη ηγεσία που επιτρέπει να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Πάντα ήμουν ειλικρινής σε ό,τι αφορά το ζήτημα της οπλοκατοχής και της οπλοφορίας... Είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κερ.

Μάλιστα ο κόουτς των Ουόριορς ρωτήθηκε τι θα έλεγε στον Τραμπ αν είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του: «Τίποτα, δεν με νοιάζει να μιλήσω μαζί του».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Γκρεγκ Πόποβιτς: «Θα ήταν καλύτερο αν οι άνθρωποι στην εξουσία σηκώσουν τον κ...ο τους κι επιτέλους κάνουν κάτι σε όλα τα επίπεδα! Νομίζω ότι είναι σε διακοπές. ΟΚ, τίποτα δεν συνέβη, ας κάνουν ένα διάλειμμα. Όταν με το καλό γυρίσουν, θα ρυθμίσουν το πρόβλημα με την οπλοκατοχή, το περιβάλλον, τις ανισότητες, θα φτιάξουν όλα τα θέματα για τα οποία είναι υπεύθυνοι, είμαι σίγουρος»