Γιουλ: «Έχω θάψει τα φαντάσματα του τραυματισμού»!

Γιουλ: «Έχω θάψει τα φαντάσματα του τραυματισμού»!

Γιουλ: «Έχω θάψει τα φαντάσματα του τραυματισμού»!
Ο Σέρχιο Γιουλ επιστρέφει στην εθνική Ισπανίας έπειτα από τον προ διετίας σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, εξηγώντας πως έχει ξεπεράσει τις φοβίες του.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Marca με τον Σέρχιο Γιουλ στο καροτσάκι έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του σε εκείνο το φιλικό της Ισπανίας με το Βέλγιο ενόψει EuroBasket 2017, σόκαρε. Το ίδιο κι εκείνη με τις πατερίτσες. Ο παίκτης που έμοιαζε ανίκητος όλα αυτά τα χρόνια, ένας από τους πιο συμπαθείς τύπους των παρκέ, βίωνε τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του!

Έπειτα από 258 μέρες που χρειάστηκε να μείνει εκτός αγώνων από τη στιγμή που υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο, ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ είχε υπομονή κυρίως με τον εαυτό του. Πλέον συμμετέχει στην προετοιμασια για το Παγκόσμιο Κύπελλο και παραχώρησε συνέντευξη στην «Εl Mundo» όπου αναφέρθηκε στον τραυματισμό του:

«Έχω θάψει όλα τα φαντάσματα του τραυματισμού! Έχω παραδεχτεί ότι τα τελευταία δυο χρόνια παίζω σκ..ά όμως ήδη αισθάνομαι καλύτερα. Ήταν μια περίπλοκη χρονιά λόγω των μικροτραυματισμών όμως έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση με την εθνική. Ο τραυματισμός με άλλαξε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.