Αντετοκούνμπο: «Εγώ είμαι ο ηγέτης; Η αρχηγάρα ο Μπουρούσης είναι»! (gTV)

Αντετοκούνμπο: «Εγώ είμαι ο ηγέτης; Η αρχηγάρα ο Μπουρούσης είναι»! (gTV)

Αντετοκούνμπο: «Εγώ είμαι ο ηγέτης; Η αρχηγάρα ο Μπουρούσης είναι»! (gTV)
«Δεν θέλω να είναι η Εθνική του Γιάννη, θέλω 12 σταρ...», «Ακούω τα κακά σχόλια και τσιτώνω», «Πίεση ένιωθα όταν δεν είχα να φάω, αυτό δεν είναι τίποτα»! O MVP του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο gazzetta.gr για το μεγάλο comeback του στην Εθνική ομάδα!

Μπόχουμ - Μπίλεφελεντ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης για την παρουσίαση του παπουτσιού του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Εθνικής που παραμένει εκτός μεταλλίων τα τελευταία 10 χρόνια: «Δεν ξέρω σε ποια θέση θα παίξω όμως θέλω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ τη χώρα μου»!

Ο MVP του ΝΒΑ, ο Πολυτιμότερος Παίκτης στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο είναι Έλληνας και θα ηγηθεί της Εθνικής στη διοργάνωση της Κίνας, έστω κι αν χαρίζει τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό στον Γιάννη Μπουρούση! Ο Greek Freak μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr κατά τη διάρκεια της Media Day ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να βάλει πίεση στην ομάδα, παραδέχτηκε πως το ζητούμενο είναι να προσαρμοστεί ο ίδιος στην Εθνική κι όχι το αντίθετο, αναφέρθηκε στις μαζικές αποχωρήσεις των NBAers και γύρισε πίσω στο 2017, όταν αποσύρθηκε από την προετοιμασία λίγο πριν από την έναρξη του EuroBasket.

Συνέντευξη: Γιάννης Σταυρουλάκης
Επιμέλεια: Μίνα Ρήγα