Βασιλόπουλος: «Δεν ήταν πάνω απ' όλα η Εθνική αλλά το "εγώ"»

Βασιλόπουλος: «Δεν ήταν πάνω απ' όλα η Εθνική αλλά το "εγώ"»

Βασιλόπουλος: «Δεν ήταν πάνω απ' όλα η Εθνική αλλά το "εγώ"»
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι στη 12άδα της Εθνικής στο Παγκόσμιο κι εξήγησε τους λόγους που η ελληνική ομάδα απέχει από τα μετάλλια τα τελευταία 10 χρόνια.

O 35χρονος διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε όσο λίγοι αθλητές στο παρελθόν. Είναι σίγουρα ο πιο άτυχος αθλητής τουλάχιστον της τελευταίας δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ ωστόσο είναι κάτι ακόμα: Ένα πραγματικό παλικάρι, εντός και εκτός παρκέ.

Ο Βασιλόπουλος είναι ο μοναδικός παίκτης που συμμετείχε και στους 12 αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως δεν σκέφτεται ακόμα το φινάλε της καριέρας του αφού... μόλις άρχισε. Πλέον έχει μπροστά του τη νέα πρόκληση, επιστρέφοντας στην προετοιμασία της Εθνικής έπειτα από 11 χρόνια και διεκδικώντας την παρουσία του στη 12άδα που θα ταξιδέψει στην Κίνα.

Μιλώντας στην κάμερα του gazzetta.gr, εξήγησε πως άπαντες έχουν να δώσουν κάτι σε αυτή την ομάδα, τονίζοντας πως τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν πάνω απ' όλα η Εθνική αλλά το «εγώ».

Συνέντευξη: Γιάννης Σταυρουλάκης
Επιμέλεια: Μήνα Ρίγα