ΗΠΑ: Η εικόνα της εθνικής ΗΠΑ μετά τα άκυρα δεν ειναι για σίγουρο χρυσό!

ΗΠΑ: Η εικόνα της εθνικής ΗΠΑ μετά τα άκυρα δεν ειναι για σίγουρο χρυσό!

ΗΠΑ: Η εικόνα της εθνικής ΗΠΑ μετά τα άκυρα δεν ειναι για σίγουρο χρυσό!
Η εθνική ΗΠΑ «τρώει» το ένα... άκυρο μετά το άλλο από τους παίκτες που έχουν κληθεί και ήδη κάποιοι μπαίνουν σε σκέψεις.

Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Στις 10 Ιουνίου έγιναν γνωστά τα 20 ονόματα που επέλεξε ο Γκρεγκ Πόποβιτς για την προετοιμασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ολοένας και περισσότεροι αποσύρουν την συμμετοχή τους για διάφορους λόγους.

Πρώτος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τόνισε πως δεν θα ενισχύσει τις ΗΠΑ, γιατί έχει τα γυρίσματα για το «Space Jam 2», για να ακολουθήσουν οι Άντονι Ντέιβις, Έρικ Γκόρντον, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ζάιον Ουίλιαμσον και Τομπάιας Χάρις.

Ο Λίλαρντ έγινε γνωστό πως ούτε αυτός θα ταξιδέψει στην Κίνα!

Μάρκους Σμαρτ και Θάντεους Γιανγκ κλήθηκαν από την λίστα με τους αντικαταστάτες που έχει ο Πόποβιτς, ενώ ο Κέβιν Λοβ κάνει δεύτερες σκέψεις, μετά από τόσες αποχωρήσεις.

Οι παίκτες που έχουν μείνει διαθέσιμοι είναι οι εξής: Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Κέβιν Λοβ (Καβαλίερς), Κάιλ Λόουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Ουόκερ (Χόρνετε), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Πολ Μίλσαπ (Νάγκετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς) και Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς).