Γκασόλ: «Ήθελα τίτλο στο ΝΒΑ, να ξαναγράψω ιστορία με την Ισπανία»

Γκασόλ: «Ήθελα τίτλο στο ΝΒΑ, να ξαναγράψω ιστορία με την Ισπανία»

Γκασόλ: «Ήθελα τίτλο στο ΝΒΑ, να ξαναγράψω ιστορία με την Ισπανία»

Ο Μαρκ Γκασόλ μίλησε για το πρωτάθλημα που πήρε με τους Ράπτορς, ενώ στάθηκε στην προσπάθεια της Ισπανίας στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA μίλησε ο Μαρκ Γκασόλ και έδειξε την ανυπομονησία του για το Παγκόσμιο της Κίνας, εκεί οπου θα παίξει για άλλη μια φορά με την Ισπανία.

Στάθηκε στο πρωτάθλημα των Ράπτορς, ενώ τόνισε πως βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για νέες επιτυχίες στο μέλλον.

«Ήθελα να κερδίσω τίτλο στο ΝΒΑ και θέλω πολλά περισσότερα. Κέρδισα πολλά με την Εθνική ομάδα από τότε που ξεκίνησα να παίζω με την Ανδρών. Όμως θέλω να συνεχίσω να το κάνω και να γράψουμε ξανά ιστορία για το ισπανικό μπάσκετ. Πάντα έχω κίνητρο να παίξω με την Ισπανία και η αγάπη μου για το παιχνίδι είναι τεράστια.. Έχω τον στόχο να νικάω και στην καριέρα μου κέρδισα πολλά. Όμως υπάρχει ακόμα αυτό το πάθος και το κίνητρο να δουλεύω σκληρά και να κερδίζω τίτλους και μετάλλια. Είμαι ενθουσιασμένος για το καλοκαίρι αυτό και ανυπομονώ να παίξω μα τους συμπαίκτες μου στην Κίνα.

Θα είναι ανταγωνιστικό τουρνουά, ίσως ένα εκ των κορυφαίων όλων των εποχών. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φορέσουμε τη φανέλα της Ισπανίας για να κάνουμε ακόμα μια μεγάλη πορεία στο Παγκόσμιο», ήταν τα λόγια του.

 

Best of internet