Με λάμψη από το EuroBasket του '87 οι φανέλες της Εθνικής! (pics)

Με λάμψη από το EuroBasket του '87 οι φανέλες της Εθνικής! (pics)

Gazzetta team
Με λάμψη από το EuroBasket του '87 οι φανέλες της Εθνικής! (pics)
Οι νέες φανέλες με τις οποίες η Εθνική ομάδα θα παραταχθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας έχουν επετειακή διάθεση με το μπλε χρώμα που παραπέμπει στο EuroBasket του '87!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η Εθνική ομάδα θα παραταχθεί με υψηλές προσδοκίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας παράλληλα νέες φανέλες με ρετρό διάθεση! Συγκεκριμένα, η εταιρεία GSA Sport παρουσίασε τις εμφανίσεις για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη μεγάλη διοργάνωση της Κίνας, καθώς και στο Aegean Cup και το τουρνουά «Ακρόπολις».

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η GSA Sport σχεδίασε και κατασκεύασε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα τις νέες εμφανίσεις, με μια επετειακή διάθεση επιλέγοντας το μπλε χρώμα που είχαν οι φανέλες των παιχτών στο EuroBasket του '87.

Στις φανέλες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα αναγράφεται το «ΕΛΛΑΣ» με ελληνική γραφή, δίνοντας έμφαση στις αξίες του κλασσικού αθλητισμού και την βαρύτητα που αρμόζει σε μια παγκοσμίου εμβέλειας εμφάνιση συνδέοντας το παρόν με το παρελθόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.