Η εξήγηση του Μίροτιτς για την απουσία του από το Παγκόσμιο (pic)

Η εξήγηση του Μίροτιτς για την απουσία του από το Παγκόσμιο (pic)

Η εξήγηση του Μίροτιτς για την απουσία του από το Παγκόσμιο (pic)
Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με την Ισπανία και δημοσιοποίησε τους λόγους.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι τραυματισμοί που υπέστη στην διάρκεια της σεζόν ήταν ο κύριος λόγος για να μην ενισχύσει ο 30χρονος φόργουορντ την «φούρια ρόχα», σύμφωνα με την εξήγηση που έδωσε.

«Αγαπημένοι φίλοι

Σήμερα η ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και παρά την επιμονή του προπονητή Σέρτζιο Σκαριόλο και του προέδρου, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, έχω πάρει την πολύ σημαντική απόφαση να μην είμαι παρών στο τουρνουά.

Ήταν κάποιες εβδομάδες πολύ σημαντικές, πολλών αλλαγών στη ζωή μου και της οικογένειάς μου. Η ένταση αυτών των αποφάσεων μαζί με τον απαιτητικό finish στο ΝΒΑ, με έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.

Κατά την διάρκεια της σεζόν υπέφερα από δύο σημαντικούς τραυματισμούς, έναν στον αστράγαλο κι έναν στο χέρι, ο οποίος συνέβη στο τέλος της σεζόν. Και οι δύο έχουν βάλει φρένο στην εξέλιξή μου για να ανταποκριθώ στο μεγάλο επίπεδο. Τώρα πλέον έχω αποφασίσει να δουλέψω κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, για να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ στην επιστροφή μου στην Ευρώπη. Το χρειάζομαι κι είμαι πεπεισμένος ότι αυτό πρέπει να κάνω.

Η δέσμευσή μου με την ομοσπονδία πάντα θα υπάρχει πάντα και θα υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου, σαν ένας ακόμα οπαδός, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας».