Φοτού: «Ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να μας κερδίσει μόνος του»

Gazzetta team
Φοτού: «Ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να μας κερδίσει μόνος του»
Ο Άιζακ Φοτού θα βρει μπροστά του την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και παρά τον ενθουσιασμό του, δεν... φοβάται.

Ο παίκτης της Νέας Ζηλανδίας θα αντιμετωπίσει την «γαλανόλευκη» στη φάση των ομίλων, αλλά δεν πιστεύει πως ο «Greek Freak» μπορεί να πετύχει κάτι... μόνος του.

«Θα είναι τρελό να τον αντιμετωπίσω! Είναι ένα... τέρας αθλητικότητας και παίζει με μεγάλη ένταση και πάθος. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα μας είναι ενθουσιασμένοι που θα τον αντιμετωπίσουν. Είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, αλλά δεν μπορεί να μας κερδίσει μόνος του. Θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και όπως πάντα, το θέμα είναι η ομαδική προσπάθεια», σχολίασε σχετικά ο φόργουορντ της γερμανικής Ουλμ.

Όσο για την απουσία του Στίβεν Άνταμς από την ομάδα, ανέφερε: «Είμαι απογοητευμένος, γιατί θα έκανε πολύ καλύτερη την ομάδα μας. Δεν ξέρω τους λόγους που δεν θα έρθει. Έχει κάνει πολλά για το άθλημα στη χώρα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.