Αντετοκούνμπο: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω με την Εθνική στο Παγκόσμιο»

Αντετοκούνμπο: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω με την Εθνική στο Παγκόσμιο»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και ανυπομονεί για τους αγώνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο περιθώριο της επικοινωνίας που είχε με τους δημοσιογράφους στο Ζάππειο αμέσως μετά την παρουσίαση του νέου του παπουτσιού παραδέχτηκε ότι θα βρίσκεται κανονικά με την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει κάτι καλό.

«Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή σε ποια θέση θα παίξω. Είτε παίξω στην θέση 1 είτε στην θέση 5 δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίξω, είμαι μπασκετμπολίστας. Θέλω να είμαι εκεί να βοηθήσω την χώρα μου να πετύχει κάτι καλό. Έχω ήδη μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες για την προοπτική της συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.