Τζόρτζεβιτς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ΝΒΑ»!

Τζόρτζεβιτς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ΝΒΑ»!

Τζόρτζεβιτς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ΝΒΑ»!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στις δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει η Σερβία ώστε να φτάσει στο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας κι έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.  

Ο Σάλε παραχώρησε συνέντευξη στην Sportski žurnal όπου εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η εθνική Σερβίας μπορεί να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού.

Εν συνεχεία ανέφερε: «Ήλθε η ώρα να βάλουμε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να παρουσιάσουμε τα δεδομένα αναλυτικά. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο κι ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέρα από την ατομική βελτίωση των παικτών, υπάρχουν συγκεκριμένες εθνικές ομάδες που παρουσιάζουν πρόοδο. Αρχίζοντας από την Ελλάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον απόλυτο κυρίαρχο στο ΝΒΑ!  

Η Γαλλία και η Λιθουανία είναι ομάδες υψηλής ποιότητας κι εξαιρετικά επικίνδυνες για κάθε αντίπαλο. Σε δεύτερο πλάνο, υπάρχουν η Ρωσία και η Τουρκία. Η Ισπανία είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί. Δείτε τι συμβαίνει, επί παραδείγματι με τους Γκασόλ και Ιμπάκα που συμμετέχουν στους Τελικούς του ΝΒΑ. Είναι μια εθνική που παρά την απόσυρση του Ναβάρο και την απουσία του τραυματία Πάου Γκασόλ, παρουσιάζει τρομερή συνέπεια».