Ντέιβις: «Σχεδιάζω να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ντέιβις: «Σχεδιάζω να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
Ο σέντερ των Πέλικανς εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με τις ΗΠΑ στα γήπεδα της Κίνας.

Ο 'Αντονι Ντέιβις πολύ θα ήθελε να ξεχάσει τη φετινή σεζόν μετά τα προβλήματα που προξενήθηκαν από τη δημοσιοποίηση της επιθυμίας να φύγε από τους Πέλικανς.

Ο ίδιος πάντως εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του μιλώντας στο επίσημο κανάλι της FIBA...«Σχεδιάζω να παίξω. Μου αρέσει να παίζω με την Εθνική ομάδα, να εκπροσωπώ τη χώρα μου, οπότε σκοπεύω να παίξω. Η Ισπανία έχει καλή ομάδα. Ο Μαρκ Γκασόλ θα παίξει και παίκτες σαν κι αυτόν θα κληθώ να αντιμετωπίσω. Τέτοιοι παίκτες είναι εξαιρετικοί και υπάρχουν πολλοί, τους βλέπεις να παίζουν στην Ισπανία, την Αργεντινή, παντού, παίζουν στο ΝΒΑ. Οπότε είμαστε εξοικειωμένοι με κάποιους από αυτούς.

H ανταγωνιστικότητα του παγκοσμίου μπάσκετ είναι το πιο ευχάριστο. Σκέφτομαι το να βρίσκομαι εκεί έξω με αυτούς τους τύπους, τόσο στο ΝΒΑ όσο και στις Εθνικές ομάδας. Είναι ωραίο συναίσθημα και δημιουργεί ανταγωνισμό μέσα σου. Όλοι οι διεθνείς θέλουν να κερδίσουν. Και δίνουν όμορφα παιχνίδια κάθε φορά που τους αντιμετωπίζουμε».