Γκίκας: «Ο Γιάννης θα έρθει στο Παγκόσμιο, γιατί αγαπάει την Εθνική»!

Γκίκας: «Ο Γιάννης θα έρθει στο Παγκόσμιο, γιατί αγαπάει την Εθνική»!

Γκίκας: «Ο Γιάννης θα έρθει στο Παγκόσμιο, γιατί αγαπάει την Εθνική»!
Ο Νίκος Γκίκας μίλησε για τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και σχολίασε την ενδεχόμενη παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο διεθνής γκαρντ του Προμηθέα, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Χολαργό, είπε στην κάμερα της ΕΡΤ2: «Η κλήρωση είναι πολύ καλή για εμάς. Ο στόχος για τα παιδιά που θα πάνε, και για την Εθνική Ομάδα, είναι η πρώτη θέση. Φαίνεται πολύ βατή. Η ομάδα μας γενικά είναι πάρα πολύ καλή, με το Γιάννη και με όλους. Είναι η ευκαιρία μας για κάτι πολύ μεγάλο».

Για το αν θα πει στον Αντετοκούνμπο, που είναι καλός του φίλος, να έρθει στην μεγάλη διοργάνωση της Κίνας, ανέφερε με χιούμορ: «Αδερφός ο Γιάννης, σιγά μην του πω εγώ αν θα έρθει! Θα έρθει σίγουρα, πρώτον, γιατί αγαπάει την Εθνική Ομάδα και δεύτερον, γιατί είναι τέτοιο το τουρνουά, που κατεβαίνουν όλοι, θέλουν δεν θέλουν. Σίγουρα θα είναι εκεί!».

Για το όνειρο ενός μεταλλίου, σχολίασε: «Πάντα ονειρευόμαστε ένα μετάλλιο για την Ελλάδα. Όλα τα παιδιά που βοηθήσαμε, θα δικαιωθούμε με ένα μετάλλιο, αν έρθει αυτό για τη χώρα μας», και για την δική του συμμετοχή στο Παγκόσμιο, συμπλήρωσε: «Αυτά, όταν θα έρθει η ώρα. Όποιος και να πάει, αλλά και να μην πάει, πρέπει να νιώθει τιμή. Η Εθνική Ομάδα είναι τιμή και όλοι μας δώσαμε το 100% για να φτάσουμε εκεί».