Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα πάντα για την κλήρωση της Εθνικής

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα πάντα για την κλήρωση της Εθνικής

Νίκος Καρφής
Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα πάντα για την κλήρωση της Εθνικής
Η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγινε στη Σενζέν της Κίνας, με την Εθνική μας να κληρώνεται μαζί με τις Βραζιλία, Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία στον 6ο όμιλο. Δείτε όλα όσα έγιναν.

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την κλήρωση να γίνεται στην Σενζέν της Κίνας.

Το πρόγραμμα άνοιξε ο Τζέισον Ντερούλο, ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο και τον προετοίμασε για την κλήρωση που ακολούθησε.

Ο παγκόσμιος πρεσβευτής της FIBA, o τεράστιος Κόμπι Μπράιαντ έκανε την εμφάνιση του με το Κύπελλο στα χέρια και τα... είπε με τον παλιό αντίπαλο του στο ΝΒΑ, Γιάο Μινγκ.

Η Εθνική μας κληρώθηκε στον 6ο όμιλο μαζί με τις Βραζιλία, Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία, ενώ τα παιχνίδια του ομίλου θα διεξαχθούν στην πόλη Ναντσίνγκ.

Στο Παγκόσμιο θα συμμετέχουν 32 ομάδες, όπου μπήκαν σε 8 ομίλους των 4 ομάδων, με τους 2 πρώτους κάθε ομίλου να περνούν στη φάση των «16».

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε μετά την κλήρωση, τονίζοντας πως εφόσον η ομάδα είναι πλήρης και υγιής, είναι έτοιμη για τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στο Παγκόσμιο κόντρα στο Μαυροβούνιο και θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της.

Ακριβό ταξίδι για τους Ελληνες που θέλουν να σταθούν στο πλευρό της Εθνικής ομάδας με τις τιμές εισιτηρίων να είναι... τσιμπημένες.