Η μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου! (vid)

Η μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου! (vid)

Gazzetta team
Η μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου! (vid)
Με ένα εκπληκτικό βίντεο παρουσιάστηκε η μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της.

Αποκαλυπτήρια για την μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Λίγο πριν την κλήρωση της μεγάλης διοργάνωσης του καλοκαιριού (16/03, 12:30), στην οποία η Ελλάδα θα μάθει τους αντιπάλους της, η FIBA παρουσίασε την... πορτοκαλί θεά που θα κρατήσουν οι παίκτες στα χέρια τους.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της μπάλας, όπως ο βελτιωμένος έλεγχος, η καλύτερη επαφή κι η αντοχή σε ιδρώτα και υγρασία, παρουσιάστηκαν σε ένα τρομερό βίντεο.

Ο Έλληνας γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, σχολίασε σχετικά: «Αρχίζοντας την αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Molten και παρουσιάζουμε μια νέα και μοναδική μπάλα. Το νέο, αυτό, μοντέλο προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με το παρελθόν και ταυτόχρονα παρουσιάζει τα σημεία - κλειδιά του αθλήματος: καρδιά, σκοπός, μπάλα και γήπεδο. Ανυπομονούμε να δούμε τους κορυφαίους παίκτες και τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και να μας καταπλήξουν με όσα μπορούν να κάνουν με αυτή την μπάλα. Η συνεργασία της Molten με το Παγκόσμιο Κύπελλο άρχισε το 1982, δύο χρόνια αργότερα η ιαπωνική φίρμα έγινε συνεργάτης της FIBA και συνεχίζει να είναι εδώ, εδώ και 35 χρόνια».