Ο γιος του Πιτίνο νίκησε την πρώην ομάδα του πατέρα του! (vid)

Gazzetta team
Ο γιος του Πιτίνο νίκησε την πρώην ομάδα του πατέρα του! (vid)

bet365

Η μοίρα έφερε τον Ρίτσαρντ Πιτίνο αντιμέτωπο με την πρώην ομάδα του πατέρα του πρώτη φάση της March Madness και μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει τους Μινεσότα Γκόφερς στη νίκη με 86-76 και στην πρόκριση στην επόμενη φάση!

Το Λούιβιλ αποτέλεσε το επί σειρά ετών «σπίτι» του Ρικ Πιτίνο αλλά φέτος ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έπρεπε να πάει κόντρα στην... ομάδα του και να υποστηρίξει φυσικά τον γιο του, κάτι που έκανε συνέχεια μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

Οι Γκόφερς ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την «τρέλα του Μαρτίου» και παρά το γεγονός ότι είχαν χειρότερο ρεκόρ σε σχέση με τους Κάρντιναλς, επικράτησαν με 86-76 και θα συνεχίσουν στις 32 ομάδες του Bracket.

Δείτε τι είπε ο Ρίτσαρντ Πιτίνο στα αποδυτήρια μετά τη νίκη της ομάδας του κάνοντας τον πατέρα του να φουσκώνει από περηφάνια! Αν μη τι αλλο, το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα