Άντριου Τζόουνς: Νίκησε την λευχαιμία και επιστρέφει στα παρκέ!

Gazzetta team
Άντριου Τζόουνς: Νίκησε την λευχαιμία και επιστρέφει στα παρκέ!

bet365

Ο Άντριου Τζόουνς του πανεπιστημίου Τέξας είχε διαγνωστεί με λευχαιμία τον περασμένο Ιανουάριο, έκανε χημειοθεραπείες και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ!

Ο κίνδυνος φαίνεται πώς ανήκει στο παρελθόν για τον Άντριου Τζόουνς, ο οποίος είδε την ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια του πριν από εννέα μήνες, όταν και διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Αμέσως άρχισε τις χημειοθεραπείες και στα τέλη του περασμένου μήνα ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο των θεραπειών με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Ήταν νικητής της ζωής και πλέον ετοιμάζεται για ένα ξεκίνημα!

Μάλιστα ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις με το πανεπιστήμιο του Τέξας, με τον προπονητή του, Σάκα Σμαρτ να λέει: «Είναι υπέροχο που τον έχουμε ξανά κοντά μας και να τον βλέπουμε στο παρκέ να κάνει αυτό που αγαπάει. Παίρνει μέρος σε κάποια μέρη του προγράμματος αλλά ακόμα είναι νωρίς. Μαζί με τους γυμναστές θα ανακτήσει και πάλι τη δύναμή του και τη φυσική του κατάσταση».

Και συνέχισε: «Ο Άντριου είναι ένα παιδί με υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό του. Τον θέλουμε κοντά μας, εκείνος θέλει να παίξει, αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρουμε κάτι εάν και εφόσον δεν είναι στο 100% έτοιμος.»

 

NCAA Τελευταία Νέα