Ντόρσεϊ... Madness με «σφραγίδα» Αντετοκούνμπο!

Ντόρσεϊ... Madness με «σφραγίδα» Αντετοκούνμπο!

bet365

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ τρέλανε κόσμο με τις εμφανίσεις του στο ΝCAA και ο ίδιος εξήγησε το σημαντικό ρόλο που έχει παίξει ο... μέντορας Γιάννης Αντετοκούνμπο στην εξέλιξή του!

Στα τελικά της Midwest προκρίθηκε το Oregon, εκτοπίζοντας το Michigan με 69-68 κι είναι μια... ανάσα από την επιστροφή του στο Final 4, μετά από 78 χρόνια!

Μεγάλος συντελεστής στην επιτυχία αυτή ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που έβαλε το νικητήριο καλάθι και συνολικά πέτυχε 20 πόντους (2/5δίπ., 5/7τρ., 1/2β.), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Ο «Mr. March», όπως τον αποκαλούν πλέον, έχει κάνει αίσθηση με τις μεγάλες εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της «March Madness» και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, καθώς αυτό το μήνα έχει 17.6 πόντους κατά μέσο όρο - περισσότεροι από κάθε άλλο μήνα - ενώ για έκτο σερί παιχνίδι σκοράρει 20+ πόντους!

Ο διεθνής γκαρντ, μετά την επιτυχία των Ducks, αποκάλυψε το λόγο της εκτόξευσής του, ο οποίος κρύβεται στον... Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Η Εθνική Ομάδα ήταν αυτή που τους έφερε κοντά - στη διάρκεια της περσινής προετοιμασίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά - και, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Ντόρσεϊ, μεταξύ τους αναπτύχθηκε ένας ισχυρός δεσμός. Ο 21χρονος αθλητής είναι μόνο φιλοφρονήσεις για τον «Greek Freak» και τονίζει πως ο Giannis τον βοήθησε να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα.

«Τον μάρκαρα αρκετά συχνά. Είναι τόσο δυνατός, αθλητικός και μπορεί να ντριμπλάρει. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον περιορίσεις. Είναι ένα... τέρας! Ωστόσο, τον προκαλούσα. Δεν το έβαζα κάτω», είπε αρχικά ο Ντόρσεϊ, για να ολοκληρώσει: «Με έκανε καλύτερο, επειδή αν μάθεις να αντιμετωπίζεις κάποιον με το ύψος του και την αθλητικότητά του, μπορείς να αντιμετωπίσεις τον οποιονδήποτε! Το ότι έπαιξα εναντίον του και έχω αγωνιστικές παραστάσεις μαζί του, με έκανε σίγουρα καλύτερο παίκτη».

 

NCAA Τελευταία Νέα