Οι συμβουλές των Θανάση & Γιάννη στον Κώστα Αντετοκούνμπο (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Οι συμβουλές των Θανάση & Γιάννη στον Κώστα Αντετοκούνμπο (vids)

bet365

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θέλει να φτάσει στο ΝΒΑ, όπως τ’ αδέρφια του και σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στα… όσα του είπαν ο Θανάσης κι ο Γιάννης.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έγινε πριν από λίγο καιρό ο δεύτερος Αντετοκούνμπο που φτάνει στο ΝΒΑ. Μετά τον Γιάννη ήταν η σειρά του Θανάση, ωστόσο η… παράδοση της οικογένειας δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς ακολουθεί ο Κώστας!

«Γιάννης, με βελτιωμένο σουτ», λένε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για τον… μικρό Αντετοκούνμπο, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει τα πρώτα του βήματα στο High School κι είναι δεδομένο πως θα τον «τσιμπήσει» κάποιο πολύ καλό κολέγιο στο άμεσο μέλλον.

«Ήθελα το Νο. 7, αλλά δεν το είχαμε στην ομάδα», ανέφερε αρχικά ο μικρός αδερφός του Θανάση και του Γιάννη.

«Αν παίζεις ως πόιντ γκαρντ και ωριμάζεις μέσα στο παρκέ, κρατάς τις ικανότητες και τον χειρισμό της μπάλας και νιώθεις πως είσαι γκαρντ και πρέπει να κάνεις όσα κάνει ένας γκαρντ», πρόσθεσε.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο συμπλήρωσε: «Τα δύο αδέλφια μου παίζουν στο ΝΒΑ και θέλω να φτάσω και εγώ εκεί, να γίνω σαν αυτούς. Νιώθω πως πολλοί σκέφτονται πως θα μπορέσω να παίξω στο ΝΒΑ λόγω του ύψους μου και επειδή τα αδέλφια μου παίζουν. Ωστόσο, προσωπικά δεν το βλέπω έτσι.

Ήξερα πως οι απαιτήσεις είναι υψηλές για εμένα και πως θα ξεκινάω στην πεντάδα του Dominican. Ήξερα πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ήμουν έτοιμος. Τα αδέλφια μου πάντα μου έλεγαν να είμαι επιθετικός και να φεύγω από το παρκέ με την ικανοποίηση πως έδωσα τον καλύτεροι εαυτό μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα