Λεμπρόν: «Πολύ δυνατή γυναίκα η Βανέσα, ο θάνατος του Κόμπι δεν θα ξεπεραστεί ποτέ»

Gazzetta team
Λεμπρόν: «Πολύ δυνατή γυναίκα η Βανέσα, ο θάνατος του Κόμπι δεν θα ξεπεραστεί ποτέ»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για την τελετή στο STAPLES Center και υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ποτέ ο θάνατος του Κόμπι.

Ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι συναισθηματικά κομμάτια, όπως και όλοι. Είναι πολύ σκληρό. Η καρδιά μου θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην οικογένειά του. Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους. Ήταν ο εορτασμός της ζωής τους, αλλά σίγουρα ήταν μια δύσκολη μέρα. Θέλω να πω πόσο δυνατή γυναίκα είναι η σύζυγός του, Βανέσα. Το να σταθεί στα πόδια της και να βγάλει αυτόν τον λόγο... Απίστευτο.»

Και συνέχισε: «Ο θάνατος του Κόμπι δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ποτέ. Θα συνεχίσουμε να ζούμε με την κληρονομιά που άφησε. Θα είναι η καρδιά μας βαριά, με λύπη και χαρά μαζί». Μάλιστα είχε και τη φανέλα των Λέικερς με το νούμερο «24» του Μπράιαντ στο ντουλάπι του στα αποδυτήρια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα