Λέικερς - Πέλικανς 118-109

Φώτης Καρακούσης
Λέικερς - Πέλικανς 118-109

bet365

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνει φετινό ρεκόρ πόντων φτάνοντας τους 40, οι Λέικερς έκαμψαν και την αντίσταση των Πέλικανς του εξαιρετικού Ουίλιαμσον επικρατώντας με 118-109.

Πως και πως περίμεναν οι φίλοι του ΝΒΑ τον αγώνα των Λέικερς με τους Πέλικανς για να δουν την μάχη του ΛεΜπρόν με τον Ουίλιαμσον. Μια μάχη που είχε νικητή τον «Βασιλιά» και τους Λιμνάνθρωπους, καθώς μπορεί ο νέος να είναι ωραίος (και ελπιδοφόρος), αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Με τον Τζέιμς να κάνει το καλύτερο φετινό του παιχνίδι από άποψη πόντων, φτάνοντας τους 40, οι Λέικερς επικράτησαν των «πελεκάνων» με 118-109 και έφτασαν στο 44-12, ρίχνοντας τους αντιπάλους τους στο 25-33. Οι νικητές παραμένουν στην 1η θέση της Δύσης, ενώ οι ηττημένοι παλεύουν για την είσοδο στα Playoffs και αν συνεχίσουν έτσι, έχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν.

Στα του αγώνα ακόμα και όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν σε κάποιες στιγμές του, η αίσθηση που υπήρχε ήταν πως οι Λέικερς θα έπαιρναν εύκολα ή δύσκολα τη νίκη. Αυτό είχε να κάνει με τον ΛεΜπρόν που ήταν ασταμάτητος, ανεβάζοντας συνολικά την ομάδα του. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν όπως αναφέραμε ο Τζέιμς που έφτασε τους 40 κάνοντας ρεκόρ χρονιάς, με τον Ντέιβις να τον ακολουθεί με 21 και τον Γκριν να έχει 17. Κομβικός για τους Λέικερς ο Καρούσο που είχε 8 πόντους, 8 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. Για τους ηττημένους ο Ίνγκραμ έφτασε τους 34 κόντρα στην πρώην ομάδα του, με τον Ουίλιαμσον να φτάνει τους 29 σε μια ακόμα εξαιρετική του εμφάνιση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα